Complete communicatie

CiC ontwikkelt plannen voor de integrale, strategische communicatie van kunst- en cultuurprojecten en voert ze uit. 

Bediening van de pers, nationaal en internationaal

CiC beschikt over een uitgelezen nationaal en internationaal persnetwerk en over uitstekende perscontacten. CiC zorgt voor al het persmateriaal – tekst en beeld – in de gewenste taal. Het bureau heeft ruime ervaring met de organisatie van persconferenties, perslunches, persvoorbezichtigingen en persreizen, ook vanuit en naar het buitenland. CiC begeleidt alle persaanvragen en interviewverzoeken in overleg met de opdrachtgever. Het bureau schrijft heldere persinformatie die de kern van een project verwoordt en journalisten in één oogopslag informeert en interesseert.

Gids voor de cultuurmarkt in België

CiC kent de Belgische cultuurmarkt zeer goed en is erin gespecialiseerd de culturele media en het publiek in België te bereiken. CiC onderhoudt uitstekende relaties met alle relevante Belgische media, zowel de Nederlandstalige als de Franstalige. Per project zoekt en vindt CiC de juiste partners om een project nog beter zichtbaar te maken.

Advies, coaching en training

CiC adviseert, coacht en traint in company. 

CiC heeft ruime ervaring met special events

CiC bedenkt, plant en verzorgt de volledige uitvoering van special events, zoals boekpresentaties, congressen, symposia en expertmeetings. Samen met de opdrachtgever vult CiC het programma inhoudelijk in. CiC beschikt over een uitgelezen netwerk van gerenommeerde dagvoorzitters en sprekers. Ook zorgt het bureau voor de algehele organisatie, van aankondiging tot aankleding en van het zoeken van een geschikte locatie tot een (filmisch) verslag. Het staat garant voor een kwalitatief hoogstaande invulling en uitvoering, met oog voor de belangen en verwachtingen van de opdrachtgever en de behoeften van de gasten en deelnemers.

Filmproducties

In samenwerking met ervaren regisseurs verzorgt CiC filmproducties die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt om aandacht te genereren. Denk aan een korte impressie van een tentoonstelling of een portret van de kunstenaar of architect, maar ook aan langere documentaires, die bijvoorbeeld op een expositie of website kunnen worden vertoond. Andere opties: de ontstaansgeschiedenis en de architectuur van een gebouw en een verslag van een symposium. CiC zet film in als een krachtig, wervend communicatiemiddel.