Profiel

‘Claire Beke – Communicatie in Cultuur’ (CiC) is een onafhankelijk, full service communicatiebureau in het culturele veld, zowel voor profit- als non-profitorganisaties. Het bureau bestaat sinds 2000 en heeft sindsdien een rijk scala aan projecten verzorgd, zowel in Nederland als daarbuiten.

CiC helpt belangwekkende (high profile) instellingen en bedrijven hun strategische communicatie op te zetten en uit te voeren. Het bureau ontwikkelt en initieert communicatieprogramma’s voor zowel nieuwe als bestaande organisaties: musea, festivals, biënnales, architecten- en stedenbouwkundige bureaus, kunst- en cultuurfondsen, culturele organisaties, uitgeverijen, bedrijven, overheden en kunstbeurzen.

CiC verzorgt communicatie in de breedste zin van het woord: van filmproducties, huisstijlen en pr-advies tot gedetailleerde, strategische communicatieplannen en actieve persbenadering, zowel nationaal als internationaal. De werkzaamheden richten zich op elk communicatieaspect: van de planning en uitvoering van perscampagnes en special events tot mediatrainingen en consultancy. Samen met de opdrachtgever vindt CiC passende en inspirerende oplossingen. CiC beschikt over een uitgebreid medianetwerk, ook in het buitenland, en werkt samen met excellente partners.

 

Claire Beke (foto: Krijn van Noordwijk)

Claire Beke in gesprek met Peter van Ingen (foto: Hilco Visser)